У Киргизстані заблокували TikTok: що стало причиною

П'ятниця, 19 квітня 2024, 16:41 -

Доступ до платформи TikTok у Киргизстані заблоковано через недотримання закону про види інформації, що завдають шкоди здоров'ю та розвитку дітей.

Про це повідомляє міністерство цифрового розвитку країни, пише "Інтерфакс-Україна".

"Службою з регулювання та нагляду у сфері зв'язку на адресу операторів зв'язку надіслано лист про необхідність вжиття заходів щодо обмеження доступу до TikTok, доступ до сервісу заблоковано", - повідомили в пресслужбі відомства.

За її даними, підставою для ухвалення рішення послугувало недотримання з боку TikTok закону "Про заходи щодо запобігання заподіянню шкоди здоров'ю дітей, фізичному, інтелектуальному, психічному, духовному і моральному розвитку в Киргизькій Республіці", згідно з яким визначено види інформації, що завдають шкоди здоров'ю та розвитку дітей.

Реклама:

Читайте також: Персональний шпигун. Чи справді TikTok небезпечний

Нагадаємо:

Компанія Apple видалила популярні застосунки для обміну повідомленнями зі свого App Store у Китаї після наказу зробити це китайським урядом.

Реклама:

Палата представників Конгресу США підтримала законопроєкт, який змусить китайського власника TikTok або продати популярний відеододаток, або його заборонять в Сполучених Штатах.

Реклама: