Ціни на цукор падають до рівня 2022 року: причини
Олексій Артемчук — 20 серпня, 17:45
Ціни на цукор-сирець впали до найнижчого рівня майже за два роки, оскільки темпи перероблення цукрової тростини в Бразилії та очікуване відновлення виробництва в ключових країнах-виробниках покращують перспективи пропозиції.
Про це повідомляє Bloomberg.
Найактивніший контракт впав на 2,5% до 17,57 дол, що є найнижчим показником з жовтня 2022 року. Цього місяця ф'ючерси впали майже на 7% на оптимізмі щодо постачання.
Однак ринок залишається уважним до будь-яких ознак, що вказують на ймовірність скорочення виробництва в Бразилії, яка є найбільшим виробником цукру.
Повідомляється, що ринок очікує певного спаду виробництва в Бразилії.
Нагадаємо:
Цукор-сирець подешевшав до мінімуму за майже два роки через розпродаж на світових ринках.