Цифрова трансформація України

У понеділок 15 липня графіки відключень електроенергії застосовуватимуть протягом доби

Неділя, 14 липня 2024, 18:31 -

За вказівкою НЕК "Укренерго", графіки погодинних відключень електроенергії у понеділок 15 липня планують застосовувати з 00:00 до 24:00.

Про це повідомляє пресслужба ДТЕК.

Як зазначають у повідомленні, у Києві, Київській, Одеській, Донецькій, Дніпропетровській областях висока ймовірність застосування світло-сірих зон відключень впродовж всієї доби.

За повідомленням "Укренерго", з 16:00 до 24:00 обленерго будуть застосовувати чотири черги відключень одночасно. В інші години діятимуть три черги відключень.

Реклама:

Довідка: коли обленерго застосовують одну чергу графіків відключень – це 4 години обмежень на добу, дві черги – 8 годин обмежень, три черги – 12 годин обмежень, чотири черги – більше 12 годин обмежень.

Як протягом доби розподілити це навантаження, якою буде тривалість черги – відповідальність обленерго. Саме обленерго формують відповідні графіки для кожного регіону. "Укренерго" визначає лише кількість черг, яку одночасно мають відключити всі обленерго в країні.

Про зміни у графіках повідомлятимуть окремо.

Реклама:

Нагадаємо:

У західному регіоні вимикалась високовольтна повітряна лінія через пожежу, спричинену спекою. Пожежу ліквідовано, після чого лінію включено в роботу.

Економічна правда

Реклама: