Німеччина допоможе модернізувати енергетичну інфраструктуру Миколаївщини

Четвер, 27 червня 2024, 20:50 -

Німеччина допоможе модернізувати енергетичну інфраструктуру регіону, зокрема у сфері фінансування закупівлі додаткових джерел генерації електричної й теплової енергії.

Про це повідомляє пресслужба Миколаївської ОВА.

Зазначається, що очільник Миколаївської ОВА Віталій Кім зустрівся з Послом Німеччини в Україні Мартіном Єґерем. Під час зустрічі сторони обговорили співпрацю у сфері фінансування закупівлі додаткових джерел генерації електричної й теплової енергії, а також попередні домовленості з німецькими партнерами, досягнуті на Конференції з відновлення України у Берліні.

"Німеччина залишається надійним партнером України. Ми готові сприяти впровадженню нових технологій у сфері генерації енергії та підтримувати інноваційні проєкти", – Єґер.

Реклама:

За словами Кіма, завдяки співпраці з німецькими партнерами вдасться не лише модернізувати інфраструктуру Миколаївщини, але й зробити її більш стійкою до майбутніх викликів. "Впровадження додаткових джерел генерації енергії, таких як когенераційні установки, забезпечить більшу надійність нашої енергосистеми", – додав він.

Також читайте: Посол Данії в Україні: Миколаївські суднобудівні заводи можуть конкурувати з верфями Польщі, Кореї, Китаю

Реклама:

Економічна правда

Реклама:
Слухайте подкаст "Хроніки економіки" на зручній платформі: