Держгеонадра планують перейти на ProZorro.Продажі

Середа, 1 листопада 2017, 17:45

Держгеонадр ініціювало зустріч з представниками ProZorro.Продажі для налагодження ефективного та прозорого діалогу між державними органом та покупцями під час аукціонів з продажу спеціальних дозволів на право користування надрами.

Про це повідомляє прес-служба Держгеонадр.

Як зазначив керівник Держгеонадр Олег Кирилюк, систему торгів  треба змінювати для задоволення потреб потенційних надрокористуачів.

"На зустрічі з ProZorro ми обговорили можливу співпрацю. Вже за 3 тижні будуть перші напрацювання. З метою спрощення і прозорості проведення аукціонів, Держгеонадра будуть ініціювати внесення змін до постанови Уряду. Тобто, до наступного аукціону, який відбудеться у грудні, вже буде зрозуміло яким чином ми будемо проводити аукціони" - зазначив т.в.о. голови Держгеонадр Олег Кирилюк. 

Реклама:

Також керівник повідомив, що електронний формат дасть можливість залучити максимальну кількість учасників. Будь-який користувач мережі Інтернет матиме можливість спостерігати за процесом розпорядження надрами, які є власністю українського народу.

Нагадаємо, прем'єр-міністр Володимир Гройсман заявляє, що система Державної служби геології і надр є непрозорою і потребує змін.

Раніше "Укргазвидобування" звинуватила в бездіяльності Державну службу геології та надр щодо продовження спеціальних дозволів напередодні опалювального сезону.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: