Цифрова трансформація України

Масова перевірка ТЦК призвела до затримки у роботі "АрселорМіттал Кривий Ріг"

Субота, 20 липня 2024, 14:08 -

Зранку у пʼятницю 19 липня на Найбільшому в Україні металургійному комбінаті "АрселорМіттал Кривий Ріг" відбулась масова перевірка ТЦК, через що підприємство не змогло замінити робочу зміну.

Про це повідомляє пресслужба Компанії.

У компанії повідомляють, що через дії ТЦК, частина персоналу не змогла дістатись до робочого місця, в результаті, не вдалось виконати своєчасний прийом-передачу робочої зміни, відбулась зупинка одного з ключових агрегатів прокатного виробництва і підприємство зазнало втрат з виробництва прокату. 

"Вважаємо дії представників ТЦК демотиваційними і такими, які несуть загрозу подальшої зупинки виробничих підрозділів підприємства. Сподіваємось, що ці процеси будуть впорядковані та враховуватимуть специфіку та важливість безперебійної роботи стратегічного підприємства, яке є найбільшою іноземною інвестицією в Україні та найбільшого гірничо-металургійного комбінату України", - йдеться у повідомленні "АрселорМіттал Кривий Ріг".

Реклама:

За інформацією компанії, процеси бронювання на підприємстві відбуваються прозоро і згідно з законодавством.

Нагадаємо:

Найбільший в Україні металургійний комбінат "АрселорМіттал Кривий Ріг" у квітні 2024 року запустив дві коксові батареї та доменну піч - це дозволило збільшити виробництво сталі та прокату. 

Реклама:

Економічна правда 

Реклама: