Цифрова трансформація України

"Укрнафта" заплатить 42 мільйона за 52 авто Toyota Corolla 

Середа, 10 липня 2024, 17:21 -

ПАТ "Укрнафта" підписало договір із офіційним дилером Toyota в Україні - ТОВ "Сервісний центр "Діамант" (Львів) на поставку до 30 листопада поточного року 52 автомобілів Toyota Corolla на загальну суму 41,62 млн грн.

Про це повідомляє "Інтерфакс-Україна" з посиланням на Prozorro

Договір підписано 4 липня за підсумками проведеного тендера, в якому автодилер був єдиним учасником. 

Потенційні учасники тендеру зверталися до замовника із проханням внести зміни до тендерної документації, вказуючи, що умови "прописано" під Toyota Corolla, однак зміни внесено не було.

Реклама:

Водночас у тендері на закупівлю 33 од. вахтових автобусів завдовжки не більше ніж 9 м колісної формули 4х4 на суму 160,81 млн грн "Укрнафта" відхилила у зв'язку з невідповідністю тендерним умовам (зокрема техспецифікації) заявку єдиного учасника - компанії "Зернотрейд", яка пропонувала спецавтобуси KANGAL виробництва ТОВ "Авто Трейд Сервіс" (з локалізацією 20,76%).

Крім того, у тендері на закупівлю трьох вахтових автобусів колісної формули 6х6 за 18,85 млн грн із тих самих підстав також відхилено заявку єдиного учасника - ТОВ "УкрЄвроМАЗ", яке пропонувало автобуси на шасі Renault виробництва АТ "Нафтоавтоматика" (локалізація 20,98%).

Ще в одному тендері на поставку АТ "Укрнафта" 10 автобусів середнього класу (завдовжки 10 м) на очікувану суму 53,125 млн грн брав участь лише торговий дім "Еталон Авто" з пропозицією 53,1 млн грн. Наразі очікується рішення про переможця.

Реклама:

Нагадаємо:

"Укрнафта" має амбітний план – побудувати за три роки понад 1000 МВт газової генерації вартістю $1 млрд.

Економічна правда

Реклама: