Стало відомо, хто годуватиме пасажирів "Укрзалізниці" замість WOG Cafe

П'ятниця, 31 травня 2024, 09:44 -

З 1 червня ray AB cafe починає годувати пасажирів "Укрзалізниці", змінюючи WOG Cafe. 

Про це повідомила прес-служба перевізника.

"Нова сторінка у бортових обідах – а також сніданках, полуденках, вечерях і навіть опівнічних перекусах – на швидкісних поїздах Укрзалізниці! Вітаємо на борту ray AB cafe – переможця прозорого конкурсу від залізниці, який вже готовий з 1 червня частувати вас смаколиками в дорозі!", – йдеться у повідомленні. 

У меню "Укрзалізниці" є тепер 33 нових позиції, зокрема круасани, дитяче меню, рибний обід, веганські бургери та курячий бульйон, а також залишились хот-доги та сирники.

Реклама:

Ціни на комплексні обіди та воду в квитку лишаються без змін, тому їжу можна забронювати заздалегідь. 

Нагадаємо: 

Реклама:

Із 2016 року послуги харчування пасажирів швидкісних поїздів Інтерсіті та Інтерсіті+ надає група WOG. Влітку 2023 року АМКУ заявив, що "Укрзалізниця" створила WOG привілейоване становище щодо конкурентів і має забезпечити конкурентний механізм відбору нового постачальника.

У квітні 2024 року "Укрзалізниця" на торгах обрала компанію, яка організовуватиме харчування пасажирів у поїздах Інтерсіті+. Переможцем торгів на надання послуги у системі SmartTender стала компанія ТОВ "Понтем.УА", їй вже направили пропозицію укласти угоду. Угода діятиме наступні 5 років.

"Понтем.УА" - міжнародна компанія, яка 8 років працює на українському ринку, має досвід в організації дитячого харчування, авіакейтерингу тощо, додали в УЗ.

За даними YouControl, засновником ТОВ "Понтем.УА" є литовська компанія "Балтійос паслаугу групе", а її бенефіціар - Ірмантас Норкус.

Компанія, зокрема, надає послуги з організації громадського харчування у школах, дитячих садках, лікарнях, державних та приватних підприємствах.

Раніше видання "Наші гроші" повідомляло, що у 2020 році Міноборони звинувачувало ТОВ "Понтем.УА" у відмові укласти договори за результатами виграних тендерів щодо послуг із харчування військовослужбовців у зв'язку з пандемією коронавірусу.

Реклама:
Слухайте подкаст "Хроніки економіки" на зручній платформі: