Виробництво м'яса знизилося на 0,6%
В Україні в січні-вересні 2012 року виробництво яловичини і телятини свіжої чи охолодженої склало 39 тис тонн, що на 6,5% нижче аналогічного показника 2011 року.
Про це йдеться в повідомленні Держстату, передає "УНІАН".
За даними відомства, у вересні було вироблено 4,7 тис тонн даної продукції, що на 2% вище показника за вересень 2011.
За 9 місяців поточного року виробництво мороженої яловичини і телятини склало 10,1 тис тонн, що на 13,6% менше показника за січень-вересень 2011 року. У вересні було вироблено 1,2 тис тонн даної продукції, що на 10,3% нижче показника за аналогічний місяць 2011 року.
Виробництво свинини свіжої чи охолодженої в Україні в січні-вересні поточного року склало 125 тис тонн, що на 7,5% нижче показника 2011 року.
У вересні було вироблено 12,1 тис тонн даної продукції, що на 10,8% нижче показника за вересень 2011 року.
За 9 місяці 2012 року виробництво свинини мороженої склало 5,2 тис тонн, що на 8,2% менше показника за січень-вересень 2011 року.
У вересні в Україні вироблено 0,5 тис тонн даної продукції, що на 9% нижче вересневого показника 2011 року.
Крім того, в січні-вересні 2012 року виробництво м'яса і субпродуктів харчових свійської птиці, свіжих чи охолоджених склала 542 тис тонн, що на 0,6% нижче показника за аналогічний період 2011 року. У вересні виробництво даної продукції склало 60,6 тис тонн, що на 0,2% нижче показника за вересень 2011 року.
За 9 місяців поточного року виробництво морожених м'яса і субпродуктів харчових з домашньої птиці склало 53,3 тис тонн, що на 14,4% менше, ніж у січні-вересні 2011 року. У вересні виробництво даної продукції склало 6,4 тис тонн, що на 1,8% вище показника за вересень 2011 року.