Український експорт: вікно відкривається?

В компанії з Китаю працівників просять повернути надлишкову зарплату за 5 років роботи

Середа, 4 вересня 2024, 14:09 -

Працівники China Merchants FM повинні повернути зарплату, що перевищила 3 млн юанів за останні п'ять років. Такими мірами уряд просуває рівність.

Про це повідомляє Reuters.

Керівник одного з 10 найбільших китайських фондів попросив топ-менеджерів повернути зарплату, отриману за останні п'ять років, яка перевищує новий ліміт, в рамках урядової ініціативи, спрямованої на сприяння економічній рівності.

China Merchants Fund Management хоче, щоб керівники повернули дохід, який перевищує ліміт у 3 мільйони юанів (421 тис дол), встановлений цього року на кожен рік з 2019 по 2023 рік.

Реклама:

Обмеження зарплат і відкликання зарплат стали способами, за допомогою яких державні компанії можуть приєднатися до урядової кампанії "загального процвітання", яка з 2021 року спрямована на подолання соціальної нерівності та нерівності доходів у зв'язку з уповільненням темпів економічного зростання.

Повідомляється, що в першій половині цього року аудитори з Національного аудиторського офісу відвідали China Merchants FM і близько десятка керуючих фондами, що підкреслює посилення контролю над сектором.

Аудитори вважають, що зарплати в деяких фірмах занадто високі, і просять встановити ліміти на зарплати і повернути гроші.

Реклама:

Економічна правда.

Реклама: