Тільки 3% української ковбаси не містять синтетику
В Україні близько 97% ковбасних виробів містять синтетичні речовини і різні фарбники.
Про це повідомив начальник Управління ринкового нагляду Держспоживінспекції Сергій Кияниченко у коментарі УНН.
За словами чиновника, в Україні на сьогодні є ковбасні вироби, які не містять синтетичних речовин. Однак, їх дуже мало.
"Є така продукція, але, на жаль, у загальній пропорції становить близько 3%. Це мається на увазі ковбаса, яка не містить у собі синтетичних речовин", - повідомив Кияниченко.
Як відомо, український прем'єр Микола Азаров "з жалем" відмовився від ковбаси і сосисок та повністю перейшов на натуральні продукти.
При цьому він підкреслив, що аналіз товарів, які продаються в Україні, показав, що більшість товарів абсолютно не відповідають стандартам якості.