Теплоенергетикам Харкова та Донецька відключать газ

Вівторок, 19 квітня 2011, 12:29 -

ДК "Газ України" доручила підприємствам з газопостачання та газифікації "Донецькміськгаз" і "Харківміськгаз" попередити та відключити від газоспоживання підприємства комунальної теплоенергетики "Донецькміськтепломережа" і "Харківські теплові мережі".

За даними оперативного моніторингу, на 15 квітня, за період з 01 жовтня 2010 року  "Донецькміськтепломережа" заборгувала ДК "Газ України" 318,6 мільйонів гривень, "Харківські теплові мережі" - 684,6 мільйона гривень.

ДК "Газ України" повідомила Донецьку та Харківську обласні державні адміністрації про необхідність відключення від газопостачання зазначених підприємств ТКЕ-боржників

"Газ України" наголошує, що населення загалом сумлінно і вчасно сплачує вартість спожитих комунальних послуг, у т.ч. теплової енергії, проте сплачені кошти вчасно до Компанії не надходять.

Реклама:

Підприємства комунальної теплоенергетики заборгували "Газу України" за природний газ, спожитий з початку опалювального періоду 2010-2011 років, понад 6,29 мільярда гривень, без "Київенерго".

Рівень розрахунків тепловиробників за спожитий газ становить 53%.

Заборгованість столичної енергокомпанії АЕК "Київенерго" становить понад 1,8 мільярда гривень.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: