Українська правда

В Україні з'явилася нова лінійка сублімованих страв – тримати пакет можна пальцями

25 листопада, 15:45

Український бренд сублімованої їжі "Харчі" ТМ (harchifood.com) нещодавно випустив нову лінійку субліматів під назвою XL.

 

Нова сучасна упаковка їжі має дві функції: з неї сублімовану готову страву можна і готувати, заливаючи окріп в пакет, і їсти з неї. А отвори під пальці - це запатентований винахід в Україні. Вони дають можливість не опікуватися в процесі приготування та споживання їжі.

Строк зберігання субліматів - три роки, і це не за рахунок консервантів, а за рахунок використання поглинача кисню внутрі пакета, який видаляє кисень з пакета.

Страви готуються, як звичайні на кухні, а потім мають довгих шлях обезвожівання при низький температурі в вакуумі, що і називається процесом сублімації, який є найсучаснішим спосібом консервування готової їжі на цей час.

Вся лінійка XL збільшена вагою на 20%. Виробник "Харчі" ТМ, стверджує, що це покращення приведе до появі ще більшого асортименту перших та других страв з гарниром, які задовольнять в тому числі і військових ВСУ, які мають великі фізичні навантаження на війні.