Новини 22 грудня: ситуація зі світлом у Києві покращується, стали відомі умови для нової програми МВФ

Четвер, 22 грудня 2022, 21:00

Про електромережу. На ранок четверга, 22 грудня, зберігається значний дефіцит потужності в енергосистемі, до мережі підключено ще один з блоків атомних електростанцій.

Про "Азовсталь". Господарський суд Запорізької області відкрив провадження у справі про банкрутство ПрАТ "Металургійний комбінат Азовсталь", який входить до групи "Метінвест".

Про МВФ. Кабінет міністрів України опублікував лист про наміри та меморандум про співпрацю з Міжнародним валютним фондом, у яких закріплено структурні маяки нової програми з МВФ.

Про блекаут. Міністр енергетики Герман Галущенко заявив, що кінцева мета росіян у масованих ракетних атаках по енергоінфраструктурі - блекаут всієї України. Він вважає, що у них цього не вийде.

Реклама:

Прем’єр-міністр Денис Шмигаль розповів, що вихід із найскладнішого повного блекауту, з оцінками енергетиків, займає від семи до десяти днів.

Про ситуацію в Києві. Ситуація з електропостачанням у Києві у четвер трохи покращилась: лівий берег столиці дуже близький до графіків. На правому ситуація трохи гірша, ніж на лівому, але краща ніж у середу.

Ексклюзиви ЕП

Як тобі таке, Twitter? Що витворяє Ілон Маск із соціальною мережею

Реклама:

Чим запам’ятається Маск на посаді СЕО Twitter та що чекає на соціальну мережу в найближчому майбутньому?

Апокаліпсис з присмаком надії. Що буде зі світовою економікою у 2023 році?

Що чекає світ та Україну у 2023 році. Прогнози світових фінансистів.

Реклама: