Життя не солодшає: виробництво шоколаду впало на 20%
24 лютого 2009, 11:01
В Україні виробництво шоколаду і продуктів, що містять какао, в січні 2009 року склало 24,9 тисяч тонн, що на 19,8% менше показника за січень 2008 року і на 11,6% менше, ніж у грудні 2008 року.
Про це з посиланням на Державний комітет статистики України повідомляє УНІАН.
Згідно з повідомленням, виробництво кондитерських виробів з цукру, включаючи білий шоколад, у січні склало 18,5 тисяч тонн, що на 11,9% менше показника січня 2008 року і на 0,2% більше, ніж у грудні 2008 року.
Виробництво шоколаду в Україні в 2008 році збільшилося на 5,3% - до 345 тис. тонн, кондитерських виробів - знизилося на 2%, до 249 тисяч тонн.
У 2007 році виробництво шоколаду зросло на 8,8% - до 327 тисяч тонн, кондитерських виробів - на 6,1%, до 253 тисяч тонн.