Олександр Свіщов і Григорій Козловський передали Unbroken мільйони гривень на протезування воїнів

Четвер, 16 травня 2024 —

Засновник ФК "Рух" Григорій Козловський та президент Федерації водного поло України, український бізнесмен, меценат Олександр Свіщов переказали 2 мільйони гривень у БО "БФ "Незламні" для протезування українських захисників.

"Ми знаємо, що поки військові нас боронять від ворога - ми маємо працювати та допомагати. Допомагати не лише тим, хто зараз на фронті, а й допомогти тим, хто повернувся. Ми раді, що в Україні існують реабілітаційні центри, котрі не лише встановлюють протези, а й виготовляють їх.

Тому долучаємось до цієї ініціативи та передаємо БО "БФ "Незламні" кошти на купівлю компонентів, що забезпечать виготовлення якісних та ефективних протезів для наших військових.

Дякуємо усім ЗАХИСНИКАМ та віримо - ПЕРЕМОГА БУДЕ. Слава Україні! Героям Слава!", – зазначив меценат та бізнесмен Григорій Петрович Козловський.

Григорій Козловський та Олександр Свіщов регулярно допомагають українським захисникам. З початку 2024 року на різні потреби ЗСУ відомі львівські меценати передали понад 7,5 мільйонів гривень.

 
Олександр Свіщов 
президент Федерації водного поло України

"Сьогодні дуже важливо створити нашим захисникам і захисницям найкращі умови для відновлення. Для тих, хто втратив кінцівки, воно можливе лише за наявності якісних функціональних протезів.

Тому ми долучаємось до цієї ініціативи та передаємо в Unbroken кошти на купівлю компонентів, для виготовлення якісних та ефективних протезів для наших військових", - зазначив Олександр Свіщов.

Національний реабілітаційний центр Unbroken - це місце де дорослі та діти отримують комплексну кваліфіковану медичну допомогу. З початку війни тут пролікували більш як 15 тисяч поранених українців, серед яких 350 - діти.

У центрі не лише встановлюють протези, а й виготовляють. У Центрі займаються фізичною, психологічною та психосоціальною реабілітацією. Усю медичну допомогу люди отримують безкоштовно.

"Завдяки благодійникам до нашого реабілітаційного центру Unbroken було переказано 2 мільйони гривень. Ці кошти будуть спрямовані на допомогу нашим захисникам, які втратили кінцівки.

Завдяки допомозі таких меценатів як Григорій Козловський та Олександр Свіщов ми зможемо встановити кінцівки для наших захисників і подарувати їм можливість знову ходити, рухатись і максимально відновлюватись" - розповіла директорка із комунікацій та партнерств Першого медоб’єднання Львова та керівниця проєкту Unbroken Ірина Заславець.

Раніше сайт "Обозреватель" склав рейтинг ТОП-10 західноукраїнських бізнесменів, які активно розвивають спорт. До нього увійшли відомі бізнесмени та меценати Олександр Свіщов, Григорій Козловський, Роман Федишин, Петро Адамик, Валерій Пересоляк та інші.

Олександр Юрійович Свіщов - президент Федерації водного поло України, український бізнесмен, меценат. Олександр Свіщов очолює ватерпольний клуб "Динамо" Львів".

За його президентства клуб досягнув значних результатів: за кілька років стає семиразовим чемпіоном України, восьмикратним володарем Кубку України, трикратним володарем Суперкубку України. ВК "Динамо" Львів" сьогодні - абсолютний лідер Суперліги з водного поло сезону 2023/2024.

Григорій Петрович Козловський - засновник та почесний президент ФК "Рух", відомий львівський бізнесмен та меценат. У 2009 році узяв під свою опіку дорослу та юнацьку команди футбольного клубу "Рух" у місті Винники.

Завдяки підтримці Григорія Козловського відбувається розвиток футболу не тільки на Заході, а по всій Україні. Бізнесмен та меценат створює унікальний проект, - Академію футболу ФК "Рух", - першу у своєму роді, яка не має аналогів в Україні.

Реклама: