Виноробня "Сливино": як сім'я біологів з Побужжя стала виноробами
19 травня 2018, 18:12
Курдючний баран Давид Маркович любить мускат. Він працює на "Виноробні Сливино" прибиральником: їсть пресовані ягоди винограду й амброзію, яка влітку лютує на Миколаївщині. Давиду Марковичу тут подобається: крім виноградних смаколиків, він завжди оточений увагою відвідувачів винних дегустацій.
Курдючний баран Давид Маркович любить мускат. Він працює на "Виноробні Сливино" прибиральником: їсть пресовані ягоди винограду й амброзію, яка влітку лютує на Миколаївщині. Давиду Марковичу тут подобається: крім виноградних смаколиків, він завжди оточений увагою відвідувачів винних дегустацій.