Новини 4 жовтня: аварійні відключення, історичне підвищення податків, економічне бронювання

П'ятниця, 4 жовтня 2024, 21:00 -


Архів

Про аварійні відключення. Щоб не допустити перевантаження мережу у Сумській і Полтавській областях діють аварійні відключення світла.

Про підвищення податків. Комітет з питань фінансів, податкової та митної політики підтримав до другого читанні у парламенті законопроєкт про історичне збільшення податків №11416-д.

Про економічне бронювання. Заступник міністра економіки Віталій Кіндратів на засіданні фінансового комітету заявив, що рішення про запровадження економічного бронювання ухвалене.

Про справу Сенниченка. НАБУ і САП завершили розслідування у справі очолюваної ексголовою ФДМУ Дмитром Сенниченком злочинної організації, діяльність якої призвела до збитків державі на суму понад 700 млн грн.

Про дефіцит водіїв. У транспортно-логістичній сфері в Україні через мобілізацію дефіцит водіїв сягає 25% потреби, у сфері пасажирських перевезень у містах – до 30%.

Ексклюзиви ЕП:

Від злету до падіння – один чип. Що відбувається з Intel?

Чому Стів Джобс не захотів брати чипи Intel для перших iPhone і як завдяки Пентагону колись найбільша технологічна компанія світу тримається на плаву.