Цифрова трансформація України

Новини 30 травня: зупинка експорту цукру до ЄС, "Укренерго" попереджає про погіршення ситуації з відключеннями

Четвер, 30 травня 2024, 21:00 -

Про експорт цукру до ЄС. Кабінет міністрів зменшив квоту на експорт цукру до країн ЄС до нуля, тобто – зупинив експорт до кінця року.

Про відключення світла. Голова правління "Укренерго" Володимир Кудрицький заявив, що відсутність погодинних відключень електроенергії в останні дні травня - це тимчасове покращення, зумовлене виходом з ремонту двох енергоблоків атомних електростанцій.

Про вугілля. Кабінет Міністрів дозволив експортувати цьогоріч 1,1 млн тонн кам'яного вугілля, антрациту й палива, отриманого з кам'яного вугілля.

Про безробіття. Внаслідок війни напружена ситуація на ринку праці зберігатиметься ще тривалий час. На етапі відбудови країни конкуренція за нових працівників лише посилиться. 

Реклама:

Про столичний метрополітен. КП "Київський метрополітен" через гострий дефіцит спеціалістів робітничих професій, що виник у зв'язку з міграцією та мобілізацією, змушене збільшувати інтервали між поїздами в пікові години.

Ексклюзив ЕП

Чим більше споживаєш, тим дорожче. Скільки з 1 червня може коштувати електроенергія? Роз'яснення

Реклама:

Уряд готується підвищити вартість електроенергії для населення. Для чого це робиться і чи зростатимуть тарифи в майбутньому?

Повернути людям рух. Як у Києві збирають крісла з електроприводом

Всі мають вільно пересуватись. Натхненні цим твердженням двоє товаришів вирішили збирати крісла з електроприводом. Що з цього вийшло?

Реклама: