Новини 14 грудня: нові правила реєстрації транспортних засобів, з Binance вивели $2 мільярди за добу

Середа, 14 грудня 2022, 21:10

Про траснпорт. З 14 грудня в Україні набуває чинності перелік послуг, які громадяни зможуть отримати щодо транспортних засобів, і де взагалі не буде сенсу робити експертне дослідження.

Про крипту. За 24 години найбільша криптобіржа світу Binance зареєструвала виведення коштів на суму 1,9 млрд доларів на тлі оголошення Binance про "тимчасове призупинення" виведення стейблкоїна USDC.

Про Маска. Ілон Маск перестав бути найзаможнішою людиною світу після стрімкого падіння вартості акцій його компанії Tesla цього року через суперечки з придбанням Twitter

Про арешти. Печерський райсуд Києва частково задовольнив клопотання Офісу генпрокурора та наклав арешт із забороною відчуження на готелі у Києві, Львові, Одесі й Олександрії, якими володіє група VS Energy, яку контролюють громадяни РФ Олександр Бабаков, Євгеній Гінер і Михайло Воєводін.

Реклама:

Про санкції. Російський олігарх Владімір Потанін, головний акціонер "Норнікеля", незабаром опиниться під санкціями Сполучених Штатів

Ексклюзиви ЕП

Парк розбрату. Як ДБР, КМДА та бізнесмен зчепилися за столичну землю

Правоохоронці розслідують можливі порушення при створенні найбільшого спортивного парку країни. Сторони конфлікту – друг Віталія Кличка та його підлеглі.

Реклама:

"Ми знаємо їх імена. Путін не буде жити вічно". Урядовий хакер Поттер про трибунал над російськими кіберзлочинцями

Гендиректор австралійської компанії Internet 2.0, експерт у сфері кібербезпеки Роберт Поттер розповів ЕП про підсумки віртуальної війни і про покарання для російських хакерів, які працюють на Кремль.

Реклама: