Вихованці Григорія Козловського ФК "Рух"стали наймолодшою командою світу

П'ятниця, 5 квітня 2024 —

Український ФК "Рух" (Львів), засновником якого є Григорій Козловський став наймолодшою командою світу за даними Міжнародного центру спортивних досліджень (CIES).

"Жовто-чорні" очолили рейтинг наймолодших команд з понад 60 ліг світу, де багато ігрового часу мають футболісти до 21 року.

 
Григорій Петрович Козловський 
засновник ФК "Рух", бізнесмен і меценат

Середній показник "Руху" склав 52,4%, що означає, що футболісти до 23 років провели на полі 65,5% ігрового часу, до 22 – 55,4%, до 20 – 17,5%, а до 19 – 0,4%.

Факторами, які сприяли тому, що "Рух" став наймолодшою командою світу стали:

  • Клубна політика: "Рух" робить ставку на розвиток молодих гравців з власної академії. А також шукає таланти серед молодих футболістів.
  • Якість роботи з молоддю:  в ФК "Рух" налагоджена робота з молоддю, що дає змогу юним талантам розвиватися та пробиватися до основної команди.

Засновник ФК "Рух" Григорій Козловський привітав футболістів та тренерів з новим досягненням та  відзначив високий рівень футболістів.

 

Рейтинг наймолодших команд очолив львівський "Рух" з показником 52,4%. Друге місце посіла словацька "Жиліна" – 44,5, а замкнув трійку лідерів австрійський "Ред Булл" із Зальцбурга – 42,7. Також у топ-5 потрапили нідерландські "Волендам" та "Аякс".

"Важливо зазначити, що "Рух" - це не просто наймолодша команда світу, але й команда, яка демонструє хороші результати. У сезоні 2023/24 "Рух" бореться за вихід до єврокубків. Це свідчить про те, що молоді таланти "Руху" здатні не лише багато грати, але й показувати якісний футбол" - зазначив Григорій Козловський.

Та не тільки молодими футболістами опікується Григорій Петрович Козловський. Не залишає поза увагою львівський меценат українських військових. Григорій Козловський та "рухівці" повністю інтегровані у процеси підтримки українській армії.

З першого дня війни " жовто - чорна" родина тісно співпрацює з воїнами 45-ї окремої артилерійської бригади та іншими військовими, допомагаючи дронами, автівками, генераторами, безпілотниками та іншим необхідним обладнанням, наближаючи Перемогу.

Реклама: