"МАУ" отримала право літати до Канади

Середа, 28 січня 2015, 14:11

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" отримала офіційне повідомлення від авіаційної влади Канади про проходження аудиту з авіаційної безпеки та отримання дозволу на виконання польотів до міст Канади.

Про це повідомила прес-служба авіакомпанії, передає "Інтерфакс-Україна".

Як зазначається, у рамках реалізації далекомагістральної програми "МАУ" планує розпочати виконання трансатлантичних рейсів за маршрутом Київ - Торонто (Канада) - Київ у літньому сезоні 2015 року.

Процедура підготовки до виконання цих польотів передбачає проведення Міністерством транспорту Канади аудиту заходів авіаційної безпеки "МАУ".

Реклама:

Протягом п'яти днів, з 8 по 12 грудня 2014 року, представники Міністерства транспорту Канади здійснювали перевірку відповідності вимог керівних документів авіакомпанії з авіаційної безпеки стандартам і вимогам Міжнародної організації цивільної авіації, регуляторних документів Канади у сфері авіаційної безпеки, а також застосування цих заходів на практиці.

Аудит здійснювали з урахуванням поточної складної ситуації в Україні, він охоплював і всю систему заходів авіаційної безпеки в цілому, і кожну процедуру окремо.

"Для "МАУ" безпека польотів завжди була і залишається пріоритетом №1", - наводить прес-служба слова директора з авіаційної безпеки "МАУ" Олександра Суворова.

За його словами, нині фахівці "МАУ" аналізують доцільність виконання польотів до Торонто в літньому сезоні 2015 року, а організаційна підготовка до запуску прямих регулярних рейсів "МАУ" між Україною та Канадою перебуває на завершальній стадії.

"МАУ" засновано в 1992 році. Є найбільшою українською авіакомпанією. Базовий аеропорт - ДМА "Бориспіль" (Київ). Флот "МАУ" нараховує 33 літаки, в основному Boeing 737.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: