МАУ відновить польоти за 15 маршрутами

Середа, 2 лютого 2022, 10:45
 
Sergii Kharchenko/NurPhoto via Getty Images

Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" у рамках літнього сезону 2022 року відновлює низку міжнародних маршрутів з Києва, по одному – з Одеси та Львова, а також запускає нові рейси. 

Про це йдеться в повідомленні компанії.

Зокрема, з червня відновлюються рейси: з Києва до Ніцци, Брюсселя, Гельсінкі, Копенгагену, Стокгольма, Варшави, Відня, Нью-Йорка, Торонто, Венеції, Дюссельдорфа, Цюріха та Будапешту; з Одеси – до Вільнюса; зі Львова до Тель-Авіва.

Окрім відновлення оригінальної мережі маршрутів, з червня 2022 року МАУ має намір розпочати польоти за новими напрямами з Києва до Аліканте та Осло.

Реклама:

Починаючи з 1 червня авіакомпанія готується до рестарту регулярних рейсів до Торонто (щосереди та щосуботи), з 2 червня – до Нью-Йорка (щопонеділка, щочетверга, щоп’ятниці та щонеділі).

Також з червня поточного року МАУ збільшить кількість регулярних рейсів між Києвом та Делі. Починаючи з 1 червня 2022 року рейси будуть виконуватися п’ять разів на тиждень на далекомагістральних літаках Boeing 777-200ER (Київ-Делі – щоденно, окрім понеділка та суботи, Делі-Київ – щоденно, окрім вівторка та неділі).

Економічна правда

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: