Росспоживнагляд завершив перевірку Roshen

П'ятниця, 25 жовтня 2013, 14:55

Федеральна служба Росії з нагляду у сфері захисту прав споживачів і благополуччя людини закінчила перевірку українських кондитерських підприємств.

Про це журналістам повідомив перший заступник міністра аграрної політики і продовольства Іван Бісюк, передають "Українські новини".

За його словами, 25 жовтня комісія від "Росспоживнагляду" повинна була підвести підсумки і підписати акт про завершення перевірки.

Однак, як повідомив Бісюк, на даний момент "Росспоживнагляд" по закінченню перевірок ніякого акту не підписував і результатів даної перевірки не надав.

Реклама:

Він зазначив, що не знає коли будуть результати перевірки.

Нагадаємо, раніше прем'єр-міністр Микола Азаров заявив, розраховує на швидке вирішення проблем з постачаннями до Росії продукції Roshen.

Мінагропрод очікує відновлення експорту продукції Roshen у Росії після перевірки російськими фахівцями належать корпорації кондитерських фабрик в Україні.

Наприкінці липня "Росспоживнагляд" обмежив ввезення на територію Росії продукції Roshen, заявивши, що виявив в ній бензапірен.

Після цього продукцію корпорації Roshen почав перевіряти ряд країн-імпортерів, але незабаром Молдова, Киргизстан і Білорусь заявили про відсутність в ній небезпечних речовин.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: