"Київхліб" закриває ще один завод
Столичний холдинг "Київхліб" продовжує скорочувати виробничі потужності.
Про це пише Forbes.ua.
Як повідомляється, на зборах акціонерів 27 квітня було прийнято рішення про ліквідацію хлібокомбінату № 2 і приєднання його в статусі виробничого цеху. Це підприємство розташоване в історичному центрі Києва, на Подолі. Завод виробляє хліб пшеничний, батон "Нива", хліб "Український" і "Білоруський".
Як відомо, таке ж рішення було прийнято у відношенні основного кондитерського виробництва "Київхліба" - булочно-кондитерського комбінату.
У компанії пояснюють ліквідацію майданчиків необхідністю раціонального використання виробничих потужностей ПАТ "Київхліб".
Акціонери також вирішили ліквідувати шляхом приєднання ДП "Дослідний хлібозавод" та "Хлібоінженірінг". Чистий прибуток за 2012 рік у розмірі 18,34 млн гривень буде спрямований на розвиток.