Григорій Козловський та ФК "Рух" провели благодійний турнір "Кубок Героїв" на підтримку ЗСУ

Неділя, 13 жовтня 2024


Архів




Григорій Козловський - почесний президент і засновник ФК "Рух" (Львів), меценат та бізнесмен




Засновник ФК "Рух" та благодійного фонду "Рух у майбутнє" Григорій Козловський активно долучився до організації благодійного турніру "Кубок Героїв", який відбувся в рамках святкування Дня захисників та захисниць України. Цей захід було проведено спільно зі Львівською ОВА та 7-м Карпатським прикордонним загоном.


На турнірі змагалися шість команд, що складалися з військових, поліцейських та медиків. Важливим моментом стало те, що в кожній команді виступали зіркові футболісти, такі як Юрій Паньків, Валерій Федорчук, Микола Морозюк та інші.



"ФК "Рух" завжди підтримує наших військових. Проведення благодійних турнірів і аукціонів – це наш спосіб зібрати кошти для ЗСУ. Військові, які брали участь у турнірі, отримали можливість розслабитися і насолодитися грою. Ми прагнемо не лише допомогти фінансово, а й дати людям позитивні емоції. Кожен з нас має робити все можливе для підтримки наших захисників", – підкреслив Григорій Козловський.



Турнір проходив за правилами медіафутболу, що дозволило залучити широку аудиторію. У фіналі зустрілися 6-й Волинський та 3-й Луганський прикордонні загони, а основний час поєдинку завершився в нічию 2:2. В серії пенальті прикордонники виявилися точнішими.


Після нагородження команд відбувся благодійний аукціон, метою якого було зібрати 3 мільйони гривень на закупівлю дронів і реабілітацію поранених. В результаті вдалося зібрати 4 мільйони гривень.



"Цей турнір демонструє, що спорт може об’єднувати людей і спонукати їх допомагати один одному. Я вдячний всім, хто долучився до цього важливого заходу", – додав Григорій Козловський, підкреслюючи важливість підтримки військових у цей складний час.



Раніше у Винниках на стадіоні імені Богдана Маркевича за підтримки ФК "Рух" та його засновника відомого львівського бізнесмена та мецената Григорія Петровича Козловського, відбувся благодійний футбольний турнір вшанування воїнів-прикордонників. Метою цього заходу був збір коштів на дрони для ЗСУ. За результатами серії турнірів та благодійного аукціону вдалося зібрати понад 300 тисяч гривень на дрони для військових.