Понад 30 тисяч осіб скористались бронюванням квитків для військовослужбовців поза чергою - УЗ

Неділя, 30 червня 2024, 13:45 -


Архів
УЗ

З моменту запуску сервісу бронювання квитків для військовослужбовців, а також їх родин, ним скористались понад 30 тисяч осіб.

Про це повідомляє пресслужба АТ "Укрзалізниця".

Укрзалізниця розробила сервіс для військовослужбовців Сил оборони, а також членів родин поранених (коли їх перевозять медичними поїздами), який дозволяє у разі відсутності квитків у вільному продажі залишити заявку через онлайн-сервіс для бронювання квитка на бажаний маршрут.

Як зазначають, забронювати квитки можливо на певний перелік поїздів, які прямують з або до міст, наближених до зони ведення бойових дій. Залишити заявку потрібно не пізніше ніж за 6 годин до відправлення поїзда з початкової станції.

Викупити заброньований квиток можна в касі вокзалу не пізніше ніж за годину до відправлення поїзда, предʼявивши касиру військовий квиток, посвідчення офіцера, або - для рідних поранених військовослужбовців - оригінал чи копію посвідчення УБД пораненого родича, а також документ, що підтверджує спорідненість 1 ступеню.

Нагадаємо:

"Укрзалізниця" створює ТОВ "УЗ Енерго", оскільки УЗ найближчим часом побудує розподілену генерацію електроенергії. Вона забезпечуватиме потреби компанії та споживачів. 

Компанія Ukrainian Railways Cargo Poland отримала можливість повноцінного виходу на європейський ринок залізничних вантажоперевезень і отримала ліцензію залізничного перевізника від правління залізничного транспорту Польщі.

Економічна правда