Новини 19 червня: обвал пішоходного мосту в Києві, нові санкції ЄС проти РФ

Середа, 19 червня 2024, 21:00 -


Архів

Про міст у Києві. У Києві стався обвал фрагментів пішохідної частини Повітрофлотського шляхопроводу на трамвайну лінію. Жертв і постраждалих немає.

Голова департаменту транспортної інфраструктури Руслан Кандибор заявив, що причина обвалу тротуару Повітрофлотського шляхопроводу наразі невідома.

Про санкції проти РФ. Євросоюз має намір внести до чорного списку 20 фізосіб і 22 юрособи в рамках нового пакета санкцій проти Росії.

Про відключення світла. У четвер, 20 червня, по всій Україні графіки погодинних відключень світла діятимуть протягом усієї доби.

Про оборонний сектор. Американська військово-промислова корпорація Northrop Grumman має намір розпочати виробництво боєприпасів середнього калібру в Україні.

Французька оборонно-промислова група Thales оголосила про укладення трьох угод із підприємствами українського оборонного комплексу щодо співпраці у сферах радіоелектронної боротьби, систем протиповітряної оборони, радарів і безпілотників.

Про БЕБ. Комітет Верховної Ради з питань фінансів схвалив законопроєкт про перезавантаження БЕБ, який не було погоджено із міжнародними партнерами.

Ексклюзив ЕП

Москва торгам не вірить. Що змінять санкції проти найбільшої біржі РФ

Останні накладені на фінансову інфраструктуру РФ обмеження вдарили по можливостях купувати і продавати долари та євро на відкритому ринку. Як вони працюватимуть?

Економічне бронювання вже фактично працює. У яких містах і сферах його можна отримати?

Формально економічне бронювання лише обговорюється у владних кабінетах, але якщо проаналізувати наявні вакансії, то виявиться, що воно вже давно існує. У яких професіях і містах бронюють найбільше?