Григорій Козловський: під час благодійного матчу зібрали майже 300 тисяч для ЗСУ

Вівторок, 22 листопада 2022 —
Відомі блогери, актори та співаки зіграли з футболістами на футбольному полі Академії «Руху». Попри сніг емоції зашкалювали. Але тепло випромінював сам проект «Спорт зігріває», а матч назвали «Віримо в ЗСУ»
 
Григорій козловський, львівський меценат та бізнесмен

Григорій Козловський, почесний президент ФК "Рух", який  став співорганізатором цієї гри, повідомив, що "у символічному поєдинку зустрілися збірна артистів України та команда "All Stars" зі Селезньовим, Федецьким, Кополовцем, Вацком у складі".

"Головна мета – зібрати кошти на закупівлю термобілизни для допомоги 5-му окремому штурмовому полку ЗСУ, 93-ій окремій механізованій бригаді ЗСУ "Холодний Яр", 125-ій окремій бригаді територіальної оборони ЗСУ. Лише під час поєдинку вдалося зібрати завдяки вашим донатам понад 200 000 гривень, але найприємніше те, що ви продовжуєте надсилати свої донати і після гри", - повідомив Григорій Козловський.

Загалом, вдалося зібрати понад 277 тисяч гривень на потреби наших захисників і захисниць. Донати продовжували надходити і після закінчення гри. На зібрані кошти придбають термобілизну для українських воїнів у межах проєкту "Спорт зігріває".

Найбільший донат вечора зробив Микола Табулович. Він перерахував 100 тисяч гривень.

 

Щодо переможця, то команда зірок "All Stars" обіграла Збірну артистів України з рахунком 10:6.

Неперевершені емоції з благодійного матчу за цим посиланням - https://fcrukh.com/photo-gallery/657

Реклама: