Дніпропетровськ поспішав за комфортом... не в тому напрямку

Вівторок, 4 жовтня 2011 —
До редакції ІА «Україна Комунальна» надійшов лист від жителів Дніпропетровська, в якому говориться, що в місті далеко не все так райдужно, як звітує місцева влада. Пропонуємо до уваги наших читачів цей лист:
«Цей матеріал дуже вже в тему до вашої публікації «Дніпропетровська область женеться за комфортом». Усе про ту ж наболілу тему доріг і провалів автомобілів й будинків з вини комунальників. У стилі прислів'я «Поки грім не вдарить, мужик не перехреститься».
А якщо по суті, то в Дніпропетровську є такий собі Красногвардійський район і така собі вул. Уральська. Кілька років тому по цій вулиці «ударними темпами» (позаздрили б навіть герої соцзмагань колишнього СРСР) вирили глибочезну траншею, проклали водопровідну трубу великого діаметра, закопали траншею і навіть (!) заасфальтували. Поспішали здати висотний будинок на розі вул. Робочої та Уральської. Журналісти ІА «Україна Комунальна» не могли не відреагувати на такий лист – і надіслали запит до міської ради Дніпропетровська з проханням пояснити настільки байдуже ставлення до проблеми з боку комунальників і місцевої влади. У п'ятиденний термін нам повинні відповісти. Цю відповідь ми обов'язково опублікуємо на нашому порталі. А якщо відповіді не дочекаємося, то скажемо і про це. http://jkg-portal.com.ua/ua/kolonki/68-kolonkimateriali/12636-dnpropetrovsk-pospshav-za-komfortom-ne-v-tomu-napryamku
Реклама: