Новачок на енергоринку викупив 245 заправок Коломойського: навіщо та хто він

Середа, 2 жовтня 2024, 14:46 -

Маловідома фірма "Макс енерго Ресурс" Ігоря Супруненка купила на аукціоні "Приватбанку" 245 АЗС, які контролював раніше Ігор Коломойський.

Про це йдеться в інтерв'ю ЕП.

Так, "Макс енерго ресурс" почала займатися імпортом пального лише після початку великої війни та перебудови ринку на постачання з країн Євросоюзу.

Основна мета купівлі – розвивати мережу. На першому етапі планується запустити 55-60 заправок - це близько пів року. Другий етап передбачає запуск ще 50-60 АЗС, а решту треба відновлювати.

Реклама:

"Максимум половина заправок – це те, що ми маємо запустити протягом наступного року. У запуск цього проєкту заплановано вкласти 1,2 мільярда гривень", - зазначив Супруненко.

Водночас близько 50 заправок розташовано на окупованій території.

Зараз компанія планує запустити заправки у тому стані, у якому вони є: багато заправок без магазину та інфраструктури. Але в майбутньому планується їх ребрендінг.

Реклама:

Супруненко стверджує, що його компанія не входить ні в які олігархічні групи, а фактично компанія має декілька співвласників.

На що не відповів новий власник заправок читайте тут: Хто і для чого купив 245 колишніх АЗС Коломойського? Інтервʼю з власником компанії-переможця аукціону.

Реклама: