Новини 6 вересня: Telegram буде модерувати приватні чати, перемовини щодо транзиту газу РФ

П'ятниця, 6 вересня 2024, 21:00 -

Про кредитний рейтинг. Міжнародне рейтингове агентство Fitch Ratings після завершення реструктуризації боргу за єврооблігаціями підвищило довгостроковий рейтинг дефолту емітента (РДЕ) України в місцевій валюті (LTLC) до "CCC+" з "CCC-" і підтвердило довгостроковий РДЕ в іноземній валюті на рівні "RD" (обмежений дефолт).

Про Telegram. Telegram змінює правила, щоб дозволити модерацію приватних чатів після арешту генерального директора Павла Дурова.

Про світло зимою. Україна пройде зиму в нормальному режимі електрозабезпечення за відсутності нових важких ударів РФ по енергетиці.

Про транзит російського газу. Президент Азербайджану Ільхам Алієв висловив упевненість у результаті переговорів між Росією та Україною, щоб забезпечити продовження постачання російського газу через Україну до кількох європейських країн.

Реклама:

Про обстріли. Росія вже готує нові ракетні та дронові атаки по енергетиці України.

Про світло. У суботу 7 вересня обмеження світла не заплановані.

Про "Укрбуд". Кабінет міністрів ухвалив рішення включити 100% акцій "Будівельної компанії "Укрбуд" до переліку об'єктів великої приватизації.

Реклама:

Ексклюзиви ЕП:

Росія легалізувала криптовалюти. Чи допоможе це обійти західні санкції?

Санкції ускладнили Кремлю можливість проведення торговельних операцій з Китаєм. Тому росіяни вирішили розраховуватись криптовалютою. Що це змінить?

Реклама: