Український експорт: вікно відкривається?

Із рахунків Богуслаєва державі передали ще майже 80 мільйонів

Середа, 7 серпня 2024, 18:35 -

Фонд державного майна перерахував у Фонд ліквідації наслідків збройної агресії ще 79,5 млн з арештованих рахунків В’ячеслава Богуслаєва.

Про це повідомляє голова ФДМУ Віталій Коваль.

"+79,5 млн грн до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії передав ФДМУ. Це кошти, які були розміщені на рахунках АТ "ПУМБ" і є частиною активів В’ячеслава Богуслаєва", - йдеться у повідомленні.

Коваль нагадав, що, за рішенням суду, націоналізовані кошти разом з іншими активами, що належали Богуслаєву та Петру Кононенку, передані в управління Фонду держмайна.

Реклама:

Загалом із рахунків експрезидента АТ "Мотор Січ" ФДМУ передав до Фонду ліквідації наслідків збройної агресії вже понад 366 млн у гривневому еквіваленті.

Наразі робота з націоналізованими активами згаданих осіб триває, включно з інвентаризацією майна, його перереєстрацією та аналізом наявних арештів.

Нагадаємо:

Реклама:

Журналісти проєкту "Схеми" знайшли елітну нерухомість у житлових комплексах Дубаю в ОАЕ, придбану родичами колишніх українських високопосадовців, нардепів, суддів та прокурорів - загальна вартість знахідок становить близько 30 млн доларів.

Вищий антикорупційний суд (ВАКС) задовольнив позов Міністерства юстиції щодо стягнення активів в дохід держави акціонерного товариства "Науково-виробнича корпорація "Конструкторське бюро машинобудування" (АТ "НВК "КБМ").

Вищий антикорупційний суд задовольнив позов Міністерства юстиції про застосування санкції у вигляді стягнення активів експрезидента АТ "Мотор Січ" Вячеслава Богуслаєва.

Реклама: