Український експорт: вікно відкривається?

У Києві з’явились дашборди з даними про інтернет-провайдерів, що працюють під час відключень

Понеділок, 26 серпня 2024, 17:35 -

У Києві до публічних дашбордів додався розділ з інформацією про тривалість надання послуг інтернет-провайдерами під час тривалих знеструмлень, топ провайдерів за поширенням у районах та поділ інтернет-провайдерів Києва за популярністю. 

Про це повідомив заступник голови КМДА з питань здійснення самоврядних повноважень у сфері цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації Петро Оленич.

"Завдяки активній участі в опитуванні застосунку Київ Цифровий на порталі додались публічні дашборди з інформацією про інтернет-провайдерів, які працюють під час відключень світла найдовше", – додав Петро Оленич. 

Він також повідомив, що головною особливістю цього дашборду є те, що можна подивитись, який провайдер у кожному районі Києва підтримує інтернет під час відключень світла найдовше. 

Реклама:

"Що особливо важливо в ситуаціях, коли ворог постійно намагається вразити критичну інфраструктуру", - розповів Оленич

Переглянути наявні публічні дашборди можна можна за цим посиланням

Нагадаємо:

Реклама:

Ракети й безпілотники під час атаки росіян по Україні 26 серпня цілили у Київську гідроелектростанцію.

Президент України Володимир Зеленський заявив, що внаслідок атаки РФ по Україні є багато пошкоджень в енергетиці, але вже тривають ремонтні роботи.

"Укренерго" надало розпорядження ввести екстрені відключення світла.

У деяких районах Києва виникли перебої з енергопостачанням, столична влада каже, що це пов’язано з ситуацією в загальноукраїнській енергомережі.

Реклама: