Український експорт: вікно відкривається?

Литва і Тайвань допомогли відновити зруйнований росіянами дитсадок на Київщині

Понеділок, 26 серпня 2024, 15:02

В Бородянці на Київщині відновили зруйновий роіянами дитячий садок.

Про це повідомляє Мінінфраструктури.

Згідно з повідомленням, проект з обладнання дитячого садка реалізовано Центральним агентством управління проєктами (CPVA) Литви. На ці цілі Литва і Тайвань виділили 500 000 євро. 

У Бородянці відновили дитячий садок "Піноккіо", який розрахований на 120 дітей. Він  – один із трьох садків у Бородянці, який було зруйновано росіянами. Садок був пошкоджений під час російських атак на початку березня 2022 року.

Реклама:

"Піноккіо" був реконструйований за кошти американської неурядової організації Hope Foundation. 

Проте, як йдеться в повідомленні, для забезпечення безперебійного освітнього процесу було необхідно відремонтувати зовнішню інфраструктуру та обладнати садок всередині. 

Проект полягав в покращенні та відновленні зовнішньої інфраструктури садка, будівництві ігрових майданчиків з доріжками та альтанками, придбанні необхідних меблів та обладнання: столів, спортивного обладнання, кухні, а також облаштування ігрових зон.

Реклама:

Нагадаємо: 

Оновлені Державні будівельні норми (ДБН) "Захисні споруди цивільного захисту", які набрали чинності з листопада минулого року, містять дуже суворі вимоги до бомбосховищ, що можуть стати бар'єром для реалізації проєктів в Україні через надто значне їхнє здорожчання.

Економічна правда



Реклама: