Райффайзен Банк відкрив підземні відділення в Харкові та Дніпрі

П'ятниця, 23 серпня 2024, 15:05

Український підрозділ "Райффайзен Банк" відкрив перші підземні відділення в Харкові та Дніпрі, які працюватимуть при оголошенні повітряної тривоги.

Про це повідомляє пресслужба фінустанови. 

Підземні відділення працюватимуть на базі наявних і обслуговуватимуть клієнтів у разі оголошення повітряної тривоги. Обслуговування клієнтів уже доступне через окремий вхід, що веде в підземне приміщення.

Вони надають усі банківські послуги, що й традиційні відділення, зокрема це - відкриття рахунків, депозитів, кредитування, консультації клієнтів та розрахунки в касі.

Реклама:

У "Райффайзен Банку" пояснили, що перші підземні банківські відділення з'явилися в містах, розташованих поблизу бойових дій, які постійно зазнають обстрілів. Кількість і тривалість повітряних тривог у цих містах підвищена, клієнти мають обмежений доступ до офлайн-послуг і часті проблеми зі стабільним зв'язком.

Очікується, що цей крок допоможе підтримати економічну стабільність у прифронтових регіонах. Надалі банк планує відкрити окремі підземні відділення в Харкові, Дніпрі та інших прифронтових містах.

Нагадаємо:

Реклама:

Райффайзенбанк припинив можливість відкривати нові брокерські рахунки для роздрібних інвесторів з РФ.

Через проблеми з опаленням та браком електроенергії взимку відділення "Укрексімбанку" можуть перейти в онлайн-режим роботи.

Економічна правда.

Реклама: