Співзасновник групи "Приват" Мартинов планує судитися із Боголюбовим за активи

Середа, 21 серпня 2024, 18:25 -

Співзасновник групи "Приват" Олексій Мартинов заявляє, що Геннадій Боголюбов без його відома вирішив продати спільні активи. Він готує судові позови.

Про це Мартинов розповів в інтервʼю виданню "Фокус".

Олексій Мартинов стверджує, що Боголюбов тривалий час уникав зустрічі з ним, а потім він дізнався про бажання продати частину активів без його згоди.

За словами бізнесмена, 22 травня 2024 року він офіційно повідомив Боголюбову про своє рішення вийти з партнерства. На що той відповів: "Я б теж із задоволенням. Вже й виходити нема звідки".

Реклама:

Через місяць, 20 червня, Боголюбов надіслав повідомлення, в якому стверджував, що "не знає, про яке партнерство йдеться", зазначив співзасновник групи "Приват".

Мартинов каже, що заява Боголюбова про те, що він не є партнером у групі "Приват" стала новиною не лише для нього, а й для багатьох в Україні, зокрема і співробітників групи. 

Зараз Мартинов готує документи для судового розгляду і планує відстоювати свої права у судах.

Реклама:

"Судові розгляди проходитимуть у країні, де позови розглядаються по суті, а не по формі. У європейських судах розглядалося чимало подібних справ і корпоративних спорів між бізнес-партнерами", – зазначив він.

Довідка. Фінансово-промислова група "Приват", яка об'єднує десятки підприємств по всій країні, що працюють у сферах банківської діяльності, феросплавів, нафтопродуктів, добрив і агробізнесу. 

Власниками групи "Приват" є Геннадій Боголюбов, Ігор Коломойський і Олексій Мартинов.

Економічна правда.

Реклама: