Український експорт: вікно відкривається?

Мінекономіки запустило дашборд для моніторингу виконання програми Ukraine Facility

П'ятниця, 16 серпня 2024, 20:20 -

Міністерство економіки України запустило дашборд, створений для моніторингу процесу реалізації Плану України за програмою Ukraine Facility від ЄС.

Про це повідомляє пресслужба Мінекономіки.

Інфопанель відтепер доступна на веб-порталі Мінекономіки, а також на сайті www.ukrainefacility.me.gov.ua

"Тематична інфопанель дозволить уряду, міжнародним партнерам, а також бізнесу та громадськості відстежувати процес виконання індикаторів Плану для Ukraine Facility. 

Реклама:

Зокрема користувачам доступні фільтри, які дозволяють відображати індикатори відповідно до напрямів, виконавців, термінів реалізації та досягнутого прогресу", - йдеться у повідомленні.

"Відтепер кожен охочий може в режимі онлайн відстежувати ефективність роботи уряду в цьому процесі. 

Інфопанель стане особливо корисною для представників громадськості та медіа, які зможуть напряму стежити за ухваленням важливих ініціатив", - заявила перший віцепрем’єр-міністр України - міністр економіки Юлія Свириденко.

Реклама:

Дашборд розробила компанія "Алінеа Інтернешнл Лтд." в рамках проєкту міжнародної технічної допомоги Уряду Канади "Супровід урядових реформ в Україні" (SURGe). 

Для моніторингу ресурс використовує дані, одержані Мінекономіки від виконавців заходів в процесі координації виконання Плану України. 

Нагадаємо:

13 серпня до Державного бюджету України надійшло 4,2 млрд євро від ЄС. Кошти є частиною макрофінансової допомоги ЄС в межах фінансового інструменту Ukraine Facility.

Реклама: