Український експорт: вікно відкривається?

Виставили на продаж один з найбільших ТЦ Дніпра

Понеділок, 29 липня 2024, 12:35 -
 
Фото: ТРЦ "Приозерний"/Facebook

ПриватБанк виставив на продаж через систему електронних торгів OpenMarket (ДП "СЕТАМ" Міністерства юстиції України) ТЦ "Приозерний" у Дніпрі - одного з найбільших у місті торговельних центрів.

Про це повідомляє пресслужба банку. 

Як йдеться в повідомленні, ТЦ  є третім за площею торговельним центром у Дніпрі (понад 32 тис кв м) та має шість наземних поверхів, а також підземний поверх, де знаходиться паркінг та може бути облаштоване укриття.

 "ПриватБанк успішно відстояв у судах право власності на ТЦ "Приозерний", який було передано на баланс банку в якості забезпечення за кредитами ще до націоналізації банка" - говорить Олена Євтушенко, керівник Напрямку управління нерухомістю ПриватБанку.

Реклама:

У пресслужбі розповіли, що початкова ціна продажу лота становить 430 млн грн з ПДВ. Дата проведення електронних торгів 28 серпня 2024 року, ггарантійний внесок для участі: 5% від початкової ціни продажу майна (21,5 грн), який буде зарахований до ціни продажу.

"Додатково до ціни лоту переможець електронних торгів зобов’язаний придбати основні засоби на суму 2,2 млн. грн з ПДВ", - додали в пресслужбі. 

Нагадаємо:

Реклама:

Верховний Суд у складі колегії суддів Касаційного господарського суду відхилив касаційну скаргу ТОВ "Місія-1", яку пов'язують з колишніми власниками ПриватБанку Ігорем Коломойським та Геннадієм Боголюбовим, та залишив без змін рішення судів першої та апеляційної інстанцій, якими було підтверджено законність набуття права власності держбанку на торговельний центр "Приозерний".

У 2016 році ПриватБанк в рахунок погашення кредитної заборгованості набув право власності на торговельний центр. На момент набуття банком права власності на ТЦ його вартість становила понад 778 млн грн.

Економічна правда

Реклама: