ПриватБанк тимчасово запустив нульовий тариф на інтернет-еквайринг LiqРay

Понеділок, 20 травня 2024, 14:51 -

ПриватБанк разом з Visa запустили програму для підтримки бізнесу, в рамках якої з 15 травня до 15 липня 2024 року для всіх нових користувачів сервісу LiqРay діятиме вільний тариф з 0% комісії на прийом платежів з карток.

Про це повідомляє пресслужба банку. 

"Вільний тариф для нових клієнтів сервісу діятиме протягом терміну програми, якщо обіг за картками не перебільшує 50 000 грн", - зазначили в пресслужбі. 

LiqРay є українським сервісом для здійснення інтернет-платежів на українському ринку, щодня українці оплачують через LiqPay понад 2 млн онлайн покупок. 

Реклама:

 За допомогою LiqРay підприємці та юридичні особи можуть зручно приймати платежі онлайн через web-сайти та мобільні додатки, та керувати своїм бізнесом. Для здійснення оплат LiqPay надає безліч платіжних методів: PrivatPay, Apple Pay, Google Pay, QR-код, токени та інше. 

 Всім користувачам LiqРay доступна можливість фіскалізації операцій за допомогою банківського власного сервісу ПРРО без додаткової оплати сервісу.

Нагадаємо: 

Реклама:

ПриватБанк і Visa запустили цифрову оплату в приміському транспорті Київської області, першим став маршрут "Київ-Боярка".

Реклама: