Сем Альтман повернувся до ради директорів OpenAI після розслідування

Субота, 9 березня 2024, 15:15 -
 
Getty Images

Головний виконавчий директор OpenAI Сем Альтман був виправданий за будь-які правопорушення, які могли б стати підставою для його звільнення з компанії наприкінці 2023 року.

Про це повідомляє Bloomberg.

Юридична фірма WilmerHale, яка проводила розслідування, встановила, що рішення ради директорів звільнити Альтмана було "наслідком розриву відносин і втрати довіри між попереднім складом ради директорів і паном Альтманом".

У зв'язку з цим Альтман повертається до складу ради директорів компанії. До ради директорів OpenAI також увійшли Сью Десмонд-Хелльман, яка раніше очолювала Фонд Білла і Мелінди Гейтс; Ніколь Селігман, колишній керівник Sony Entertainment; і генеральний директор Instacart Фіджі Сімо. Правління заявило, що продовжить розширювати свій склад.

Реклама:

"Я радий, що все це закінчилося", - сказав Альтман на пресконференції в п'ятницю.

Нагадаємо:

Співзасновник OpenAI Сем Альтман повернеться на посаду СЕО компанії після того, як його звільнили 17 листопада. Сторони досягли принципової згоди щодо його повернення в компанію.

Реклама:

У листопаді 2023 року Сем Альтман за рішенням ради директорів залишив посаду CEO OpenAI, а Міра Мураті, чинна технічна директорка, тимчасово очолить компанію.

Реклама: