Штучний інтелект Bard від Google почав генерувати зображення 

П'ятниця, 2 лютого 2024, 13:34 -

Компанія Google оголосила про нові розробки для штучного інтелекту Bard. Зокрема більш просунута версія моделі ШІ Gemini Pro тепер доступна для всіх підтримуваних мов і територій, зокрема в Україні та українською.

Про це йдеться у блозі Google Україна. 

Модель Gemini Pro працює у 230 країнах/територіях, де доступна можливість використовувати Bard, і понад 40 мовами. Повний список можна подивитися тут.

Крім цього користувачі Bard відтепер зможуть безкоштовно створювати зображення англійською мовою в більшості країн світу. 

Реклама:

"Створення зображень у Bard базується на нашій оновленій моделі Imagen 2, що забезпечує високоякісні фотореалістичні результати. Просто введіть опис -  як-от "create an image of a dog riding a surfboard" ("створи зображення собаки, що катається на дошці для серфінгу") – і Bard створить персоніфіковані різноманітні візуальні елементи, які допоможуть втілити вашу ідею в життя", – розповіли у Google.

Згенероване зображення Bard
Згенероване зображення Bard

Ще один приклад згенерованого Bard зображення – морська свинка, яка вирушила в похід на Марс: 

Згенероване зображення Bard
Згенероване зображення Bard

У компанії додали, що, відповідно до їхніх принципів штучного інтелекту, створення зображень відбувається з урахуванням відповідальності. Наприклад, щоб забезпечити чітке розмежування між візуальними елементами, створеними за допомогою Bard, і оригінальними творами мистецтва людини, Bard використовує SynthID для вбудовування цифрових водяних знаків у пікселі створених зображень.

Реклама:

Скористатися ШІ Bard можна за посиланням

Нагадаємо: 

Із 13 липня 2023 року в Україні став доступним чатбот Bard від Google на основі штучного інтелекту.

У вересні материнська компанія Google - Alphabet - заявила, що її модель генеративного штучного інтелекту Bard матиме можливість перевіряти факти своїх відповідей і аналізувати особисті дані користувачів Google.

Реклама: