"Українська бронетехніка" вийшла на темпи виробництва 20 тисяч мін на місяць

Середа, 31 січня 2024, 18:41 -

Найбільший приватний виробник зброї "Українська бронетехніка" вийшла на темпи виробництва мінометних мін на рівні близько 20 тисяч та близько 100 мінометів різних калібрів у місяць. 

Про це розповів директор компанії Владислав Бельбас в сюжеті ABC News.

За словами Бельбаса, "Українська бронетехніка" отримала ексклюзивний доступ до низки промислових ангарів в України, місце розташування яких не розголошується. В результаті це дозволило збільшити річні темпи виробництва до 240 тисяч мін, а також 1200 мінометів різних калібрів. 

Зазначається, що під час бойових дій частина виробничих потужностей підприємства була втрачена, частина потрапила в окупацію. Тому У 2022 році компанія зосередилась на релокації та адаптації до нових умов. У 2024 році компанія не виключає збільшення виробництва.

Реклама:

Додається, що "Українська бронетехніка" налагодила серійне виробництво боєприпасів за принципом розподіленого виробництва на нових майданчиках.

Також читайте: Хованки від ракет, російські шпигуни і багато української зброї. Інтерв'ю з директором "Української бронетехніки" Бельбасом

Нагадаємо:

Реклама:

Найбільший приватний виробник зброї хоче розгорнути виробництво бойових машин піхоти ASCOD.

Український виробник зброї ТОВ "Українська бронетехніка" повністю відновила виробництво мінометів різних калібрів та з початку року вже поставила Силам Оборони більше 600 одиниць.

Реклама: