PROMOTED

БК "Гефест" продовжує активно здавати свої житлові комплекси всупереч війні

П'ятниця, 27 жовтня 2023, 16:47 -

План на наступні 12 місяців - реалізувати ще 100 000 квадратних метрів, повідомив СЕО "Гефест" Василіс Бумбурас.

 

Будівельна компанія "Гефест" розпочинає видачу ключів мешканцям ще одного житлового комплексу в Одесі - "Еллада 1". За 20 місяців війни "Гефест" реалізував 6 комплексів, а це близько 155 000 м² - 2304 квартири та 100 офісів.

Серед них – ЖК "Родос", ЖК "Акрополь 2", Клубний дім "Аполлон на Карантинній", апарт комплекс "Каліпсо", ЖК "Посейдон 1", ЖК "Еллада 1".

 

З початку війни в Україні будівельна компанія не зупиняла будівництво своїх об'єктів. Як зазначають у "Гефест", нові виклики стали причиною вдосконалювати та розробляти нові методики та підходи в роботі.

"Паралельно активно ведемо будівництво всіх наших об'єктів. План на наступні 12 місяців – реалізувати ще 100,000 м².

Скажу чесно: було нелегко. Купа проблем та організаційних питань, які довелося вирішувати за цей непростий період. Почався кадровий голод у зв'язку з масовими звільненнями, зупинилися постачання передоплачених матеріалів, які в результаті довелося купувати двічі.

Далися взнаки і блекаути. Це неповний перелік проблем, які ми вирішили в процесі заради позитивного результату для наших інвесторів. Їм окрема подяка за довіру", - зазначив СЕО "Гефест" Василіс Бумбурас.