PROMOTED

Благодійні проєкти аптеки "Подорожник", що рятують життя

Вівторок, 9 серпня 2022, 09:01 -
 
мережа аптек "Подорожник"

Мережа аптек "Подорожник" передала 15 карет швидкої допомоги на фронт 

Від початку повномасштабної війни в Україні мережа аптек "Подорожник", Аптека "БАМ", "Ощад Аптека" надає допомогу тим, хто її потребує. Вони з перших днів військової агресії підтримують Збройні Сили України, внутрішньо переміщених осіб та всіх тих, хто опинився у скруті через бойові дії.

Один з масштабних напрямків допомоги, яку здійснюють аптеки, є закупівля карет швидкої допомоги для ЗСУ. Ці автівки слугують для евакуації військових та цивільних із зони бойових дій. Протягом останніх місяців фармкомпанія відшукувала різні можливості для придбання потрібного спецтранспорту.

Завдяки злагодженим діям співробітників аптечної мережі  в рамках благодійного проєкту "AMBULANCE для ЗСУ" на кінець липня вдалося придбати та передати 15 карет швидкої допомоги на суму понад 8 050 000 грн. Ці автівки вже врятували сотні життів на фронті!

Зупинятися фармацевти не збираються. Вони залучають до благодійного проєкту партнерів, щоб надавати допомогу у ще більших обсягах.

У рамках благодійного проєкту "AMBULANCE для ЗСУ" ми, група компаній фармацевтичного ринку України, що об’єднує в собі мережу аптек під торговими марками мережа аптек "Подорожник", Аптека "БАМ", "Ощад Аптека", отримали підтримку від ТМ "Baum Pharm", ТМ "Simply care" та ТМ "Euro  lifecare", - розказала Ольга Гречко, керівник відділу зовнішніх комунікацій аптек "Подорожник". - Відтепер з продажу кожної упаковки продукції ТМ "Baum Pharm", ТМ "Simply care" та ТМ "Euro  lifecare" відраховується 3 грн на закупівлю карет швидкої допомоги. Завдяки цьому ми плануємо закупити ще більше спец автівок та направити їх на фронт для порятунку життів. 

 
мережа аптек "Подорожник"

Таким чином, кожен покупець мережі аптек "Подорожник", Аптека "БАМ", "Ощад Аптека" тепер може долучитися до благодійного проєкту та допомогти зібрати кошти для закупівлі карет швидкої допомоги. Адже кожна гривня допомагає робити таку велику і вкрай потрібну справу.

- Кожна продана в наших аптеках упаковка ТМ "Baum Pharm", ТМ "Simply care" та ТМ "Euro  lifecare" саме зараз наближає нас до перемоги! – говорить Ольга Гречко. – Ми зараз направляємо всі сили до проєкту "AMBULANCE для ЗСУ", адже разом ми зможемо отримати ще більші результати та відправити у найближчі місяці більше автівок для армії!

Потреба у каретах швидкої допомоги зараз величезна. Крім того, що від самого початку війни бракувало кількості спец автівок, так ще й машини повсякчас виходять з ладу, вони попадають під обстріли, бомбардування. Тож, дефіцит наразі нікуди не зникає, тому треба працювати у цьому напрямку і надалі, і треба працювати навіть ще більш щільно.

- Ми постійно звертаємось до іноземних партнерів, друзів нашої країни, волонтерів по всьому світу. Нам необхідно відшукати вживані спецавтівки у хорошому стані! – пояснює Ольга Гречко. -  Ми хочемо закупити якнайбільше швидких і врятувати життя наших захисників. Ми шукаємо медичні спецавто категорій: "А", "Б",  "С" (реанімація), броньовані автомобілі швидкої допомоги, а також "буси" та пікапи на яких можна встановити ноші. Також, нам буде необхідна допомога з оцінкою стану авто в різних країнах (Англія, Іспанія, Італія, Німеччина, Польща, Ізраїль та ін.) та доставкою їх в Україну!

 
мережа аптек "Подорожник"

Співробітники аптеки "Подорожник" від самого початку війни сформували і розіслали велику кількість офіційних звернень, опублікували масу пресрелізів, статей, дописів. Звернулися до медустанов, журналістів, в редакції міжнародних та українських ЗМІ, щоб в кожній європейській країні знали про страшну ситуацію з мед транспортом в Україні.

Завдяки такому підходу вони змогли досягти великих результатів. Але попереду ще багато роботи.

- Друзі, долучайтеся до проєкту та підтримуйте ЗСУ! Разом ми зможемо зробити великий внесок у нашу спільну перемогу України! – впевнені всі працівники мережі аптек "Подорожник", Аптека "БАМ" та "Ощад Аптека".