У ПриватБанку відсудили будівлю за 86 мільйонів

Четвер, 24 березня 2022, 10:52

Центральний апеляційний господарський суд (м.Дніпро) визнав недійсним договір купівлі-продажу будівель у Дніпрі, укладений ще у 2014 році загальною вартістю 86 мільйонів. 

Про це ЕП повідомили у прес-службі фінустанови з посиланням на відповідну справу № 904/5314/20.

Так, за словами керівника судового напряму ПриватБанку Олега Лазовського, після оголошення в Україні воєнного стану українські суди, і Центральний апеляційний госпсуд зокрема, здебільшого відкладають  розгляд усіх судових справ та переносять судові засідання. 

"Однак, це не стосується лише однієї справи, що пов'язана із колишнім топ-менеджментом ПриватБанку", - каже він, додаючи, що цим рішенням суд яким фактично позбавив держбанк права власності на будівлю вартістю 86 мільйонів.

Реклама:

Про ухвалення постанови апеляційного суду, за словами юриста, банк повідомили 12 березня електронною поштою. "До цього моменту в суді не надавали банку жодної інформації про стан розгляду цієї справи - і це не зважаючи на те, що після введення воєнного стану доступ до Єдиного державного реєстру судових рішень тимчасово обмежений", - заявив він.

За словами юриста, це було зроблено попри клопотання банку про відкладення судового засідання через введення в Україні воєнного стану та реальну загрозу життю учасників процесу

ПриватБанк оскаржуватиме це рішення у Верховному Суді.

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: