Після весняного локдауну 14% закладів харчування не відкрилися – Опендатабот
Вівторок, 18 травня 2021, 13:40
Після весняного локдауну 14% закладів громадського харчування так і не відчинилися.
Про це повідомляє Опендатабот з посиланням на дані IТ-компанії Poster.
"На травневі свята обмеження були зняті, проте за цей період ресторанній сфері відновитися не вдалося. Відкрилося +2% закладів. Обіг збільшився лише на 2% у порівнянні з показниками локдауну.
Навіть очікуваний святковий бум на "травневих" не виправив ситуації: галузь втратила 12% від обігів до початку локдауну", - йдеться у повідомленні.
Реклама:
Загалом за рік карантину ресторанний бізнес втратив майже 40% від працюючих закладів.
Економічна правда
Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"
Реклама: