Гастростудію "Секрети шефа" від МХП відкрито в Києві
Один із найбільших агроіндустріальних холдингів України МХП трансформується із сировинної компанії на кулінарну. Вже відкрито магазини нового формату "М‘ясомаркет" та першу точку мережі стріт-фуду "Döner Market".
А вчора в Києві запрацювала перша гастростудія "Секрети шефа". Це третій абсолютно новий формат, який пропонує партнерам та споживачам МХП.
Гастростудія "Секрети шефа" - це поєднання магазину, в якому можна купити свіже м’ясо, хліб, напої, продукцію кулінарії, а також фуд-корт, в якому представлені бургери, донери, салати, лимонади тощо.
"Секрети шефа" - це бездоганна якість продукції та високий сервіс. Це - найголовніше для МХП.
Всі нові формати, які ми відкриваємо разом із партнерами, відповідають високим критеріям якості та сервісу.
Ми будемо це жорстко контролювати", - наголосив Сергій Іванов, заступник Голови правління МХП з комерції, - "Нова гастростудія "Секрети шефа" - це смачне і затишне місце, де можна провести час з родиною, друзями. Всіх чекаємо!"
За словами Сергія Іванова, МХП разом з партнерами відкриє протягом наступного року до 20 гастростудій "Секрети шефа" в Україні.
Також сьогодні відкривається новий "М‘ясомаркет" в Черкасах, а завтра - в Одесі. Це будуть восьмий та дев’ятий магазини мережі.
Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"