Ryanair підняв максимальну плату за пріоритетну посадку та перевезення багажу

Понеділок, 29 липня 2019, 11:11

Лоукостер Ryanair підняв максимальну ціну за послугу пріоритетної посадки та перевезення малого багажу вагою до 10 кг.

Про це повідомляє avianews.com.

Зазначається, що тепер діапазон збору за пріоритетну посадку становить 6-12 євро і є однаковим як в разі оформлення послуги під час бронювання квитка, так і після цього. Раніше діапазон цін становив 6-10 євро.

"Перевезення багажу до 10 кг тепер коштує 10-17,5 євро при оформленні послуги під час бронювання і 10-25 євро після покупки авіаквитка. До цього Ryanair використовував діапазон цін 10-12 євро, який був однаковим як при оформленні послуги при купівлі квитка, так і після цього", - йдеться у повідомленні.

Реклама:

Це вже друге підвищення за останні місяці після запровадження Ryanair нової політики з перевезення ручної поклажі та малого багажу, яка почала діяти з 1 листопада 2018 року.

Тоді авіакомпанія зменшила безкоштовну норму ручної поклажі для пасажирів без пріоритетної посадки тільки до одного предмета з габаритами до 40×25×20 см.

Пасажири, які оплатили збір за пріоритетну посадку, могли брати на борт одну валізу з габаритами 55×40×20 см і вагою до 10 кг та другий предмет з габаритами до 40×25×20 см.

Читайте також: Ручна поклажа і багаж: правила перевезення Wizz Air, МАУ, Ryanair та інших. Оновлено

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама: