Запрошуємо на перший за час великої війни Банківський форум

Новини вихідних: розслідування проти Коломойського, ціни на газ та "брудна" нафта

Неділя, 19 травня 2019, 16:25
 

Про повернення вкрадених грошей. Національний банк планує встановити додаткові вимоги щодо випадків оскарження клієнтом переказів коштів, які ним не здійснювалися.

Про розслідування проти Коломойського. Олігарх Ігор Коломойський заявив, що ФБР, можливо, і веде розслідування стосовно нього, але воно нічим не завершиться, бо він "нічого протизаконного на території США, ЄС чи України не скоїв".

Про ціни на газ. Українцям порадили не чекати зниження ціни на газ.

Про "брудну" нафту. Білорусь ще підраховує втрати від забрудненої російської нафти, одна тільки вартість обладнання Мозирського НПЗ, що вийшло з ладу, становить близько 30 млн доларів.

Реклама:

Про можливий арешт Коломойського. Персональний адвокат президента США Дональда Трампа Рудольф Джуліані обурений тим, що олігарх Ігор Коломойський по приїзді в Україну погрожував двом американським громадянам.

Про скасування націоналізації Приватбанку. Всі доводи Національного банку про те, що в Приватбанку були проблеми на більш ніж 100 млрд гривень і банк погрожував фінансовій стабільності держави, суд перекреслив п'ятьма аргументами.

Ви хочете знати більше?

Школи Києва: де не вистачає, де стане найбільше, у яких перебір/недобір

Де зараз найбільше дітей у класах молодшої школи? Як картина зміниться за кілька років? У школах яких мікрорайонів найбільший недобір чи перебір?

Читайте нас також у Telegram. Підписуйтесь на наші канали "УП. Кляті питання" та "УП. Off the record"

Реклама:
Підпишіться на наші повідомлення!